Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

Afgelopen zomer heb ik als supermarkt slager Culilux ingehuurd voor een sushi-demo om klanten warm te maken voor iets anders dan een bal gehakt. De in onze slagerij ruimte bereidde producten zagen er vers en verzorgd uit. Klanten waren erg enthousiast en verrast omdat ze nu zagen dat sushi niet alleen om rauwe vis draait en ook nog eens leuk is om zelf te maken.

Al met al een zeer geslaagde dag met een goede sushi verkoop (alles weg), klanten die er nog steeds over praten en het grote voordeel dat ze via Culilux vers bereidde sushi kunnen bestellen!

Culilux bedankt!

Een zeer tevreden supermarkt slager

Natasja slager C1000 Harlaar - 08-12-2012 - 09:20

Lieve Natas(en ouders natuurlijk),
We willen jullie door middel van een berichtje nog even laten weten dat we de BBQ van laatst super vonden! Het is al even geleden dat jullie onze heerlijke BBQ verzorgd hebben, maar het is niet minder gemeend! Het zag er super leuk uit en het was ook nog is super lekker!! We hopen dat jullie drukke tijden tegemoed gaan, en we wensen jullie alle goeds voor de toekomst!

Liefs Mark-Lisette en kids
Jullie zijn super

Lisette - 26-11-2012 - 21:57

He Tassie en Cees,
De site ziet er gelikt uit hoor!!! Krijg er gewoon honger van!
Zo ga t recept van de mayo maar een op zoeken, kan ik mn nieuwe staaf mixer een uit proberen nogmaals bedankt ee tassie grtz Dennis

Dennis Hermans - 09-11-2012 - 18:30


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2