SUSHI

De Japanse keuken is er een die bijzondere aandacht heeft gekregen. Het maken van sushi is dan ook een echte specialiteit geworden. Klanten die tijdens workshops, proeverijen of op een feest(avond), kennis hebben genomen van dit mooie product kunnen de bijzonderheid als ook de verrassende smaak zeer waarderen.
 
Afbeelding invoegen
 
Klanten die eerder ervaring hebben opgedaan met Sushiís worden aangenaam verrast door het gebruik van speciale ingrediŽnt combinaties die telkens weer voor een unieke smaaksensatie zorgen.
 
Een ding is in ieder geval zeker, heeft u nog nooit een sushi geproefd laat u dan eens aangenaam verrassen.
 

Sushi is niet alleen vis!
Wij vullen de Sushi ook met andere ingrediŽnten zoals kip,ei en vlees of maken speciale versies voor de vegetarische klanten. 
Japanse monniken zijn tenslotte zijn ook vegetarisch en mogen de Sushi graag nuttigen.
 
Een alternatieve Zeeuwse Sushi (direct warm serveren)

- Zeeuws Spek, licht geroosterd met Japanse sojasaus 
- Aziatisch bosuitje en/of zeekraal 
- Koolrabi, julienne gesneden en gemarineerd in milde kerrie (wok) 
- Wasabi mayonaise (zelfgemaakt) 
- Mango chutney (zelfgemaakt)
 
Afbeelding invoegen