Kookworkshop

Verzorgt u iedere jaar weer het kerstdiner of familie buffet? Heerlijk de hele dag en avond in de keuken staan tijdens de feestelijkheden? 

Doe het eens anders!
Bereid samen met uw kinderen, kleinkinderen een groot diner of speciaal samengestelde kleine gerechtjes. Geniet gezamenlijk van het resultaat!
Culilux kan dergelijke avonden met u voorbereiden en zelfs ter plekke deskundig begeleiden. Wij dragen dan zorg voor de receptuur en/of instructies voor de bereidingen. We begeleiden de onervaren kok(s) en natuurlijk de allerkleinsten.
 
Het resultaat
Een geweldige avond die lang in het geheugen blijft hangen. De prikkelt tot meer. Een ieder nader tot elkaar brengt...
Het bereiden van een diner of delen daarvan tijdens een kookworkshop samen met uw vrienden of collega's behoort natuurlijk eveneens tot de mogelijkheden.
 
Culinaire trip
De receptuur is dan geŽnt op een vooraf bepaalde landentrip. Authentieke recepten uit de regio zijn dan de basis voor de workshop. Culilux treedt op als uw reisleider en draagt zorg voor o.a. de ingrediŽnten, receptuur en begeleiding.
 
Kijk voor voorbeelden van de inhoud van zo'n workshop op onze fotogallerij afdeling "Foto's producten" en de "Bestanden / Downloads".
 
Foto Diner | Home Cooking of "Workshop Diner" bij u thuis.
 
 
 
Kookworkshop Amuses 2013.
Een  groot succes volgens de deelnemers!