Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Beste Kees,
Gisteren de beste burger in Nederland bij je gegeten. Niet allen vlees fantastich vcan kwaliteit en bereiding maar ook het garni met duidelijuk liefdebereid. Mannelijke portie ook! Fijn, maar misschien moet je ook een damesburger in je assortiment opnemen;-)
Dank en groet,Oscar

Oscar - 02-06-2017 - 12:53

Beste Cees, Zo'n 1,5 maand geleden heb ik een ongeluk gehad waardoor ik tijdelijk niet zo mobiel ben. Een vriendin van mij heeft mij toen Culilux aangeraden, waar ik haar nog steeds dankbaar voor ben. Sinds jaren ben ik vegetarier en eet geen vlees en vis, maar het is voor Culilux geen enkel probleem om mij iedere dag weer met een creatief, gevarieerd, gezond en bovenal overheerlijk gerecht met veel groenten te verrassen. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen! Ik heb me al voorgenomen om, als ik weer hersteld ben, minstens twee keer per week maaltijden te blijven bestellen.

Henny - 20-04-2015 - 08:53

Hallo ihr zwei Lieben,
wir wollen einfach mal hallo sagen und herzliche Grüsse schicken. Kees und Natasja ihr habt eine tolle Internetpräsenz. Super!
Alles liebe von Signe

Signe & Klaus - 17-09-2014 - 18:41

 

Wederom horen we van één van onze klanten dat de periodieke geneeskundige controle uitzonderlijke verbeteringen laat zien. Voor het eerst in acht (8) jaar heeft ook deze klant nu goede bloedwaarden (suiker, cholesterol en bloeddruk)! Goed eten? Heel belangrijk dus.

Deze schouderklop kunnen wij uiteraard zeer waarderen.
Een maaltijd is voor ons alleen goed als hij voldoet
aan de 3 belangrijke kenmerken;
1. Aantrekkelijk,
2. Smakelijk,
3. Gezond.

Cees Corbijn - 12-09-2014 - 15:08

Hoi Natasja,

Bedankt voor het lekkere recept voor de saté, zal lekker smaken!!

Neelke Ruissen - 07-07-2014 - 12:06

Dag Cees en Nathasja,
Ook voor ons was het een geweldige Amuse-avond vol verassingen. Iedereen was erg enthousiast over deze manier van "thuis uit eten". Het aanbod van de verschillende creaties werd enthousiast ontvangen, van de gevulde eieren tot en met het ijs. Ze zaten elkaar aan te kijken wie het laatste eitje zou pakken en nu discussiëren ze wie het laatste beetje kardemon-ijs mag opeten wat nog in de vriezer staat. Gisteren hebben ze de soesjesvulling nog gesmeerd op de toastjes bij een glaasje witte wijn.
Onze dochter vond de Vietnamese loempia, de Nem's, de verassing van de avond. Voor deze student zal het ongetwijfeld een blijvertje worden. Simpel, snel en makkelijk te maken, gezond en veel variatie mogelijk. Ook de eigengebakken croutons in de limoen-olijfolie zullen we ongetwijfeld nog wel eens tegenkomen in de tomatensoep. De recepten die we per mail kregen gaan we zeker uitproberen. Jullie hadden nog een pakje Wonton achtergelaten dus we kunnen nog even aan de slag.
Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen. Veel succes met jullie zaak en, als we de kans krijgen, kunnen we jullie amusebuffet meer dan van harte aanbevelen!
Met hartelijke groet

Familie Van der Meij - 21-05-2014 - 14:49

Hoi, Cees en Nathasia.
Bedankt voor een gezellige, leerzame avond met lekkere hapjes tijdens de workshop van de wijkvereniging. Ga het zeker een keer thuis proberen voor onze vrienden! Bedankt.

Thea - 25-03-2014 - 21:24

Beste Cees en Natasja

Het was afgelopen zaterdag super. We hebben allemaal lekker gegeten en leuke reacties gehad. Iets dergelijks is zeker voor een volgende keer weer een optie.
Heel erg bedankt voor de leuke avond.

Ans en Jack

Ans en Jack Tilroe - 29-11-2013 - 10:31

Beste Cees en Natasja,,
Op 11 april 2013 hebben jullie een fantastische workshop 'Amuses' verzorgd voor de wijkvereniging Zanddijk-Veere. We hebben die avond heel veel informatie gekregen en gelijk in de praktijk kunnen toepassen door het maken van heerlijke, bijzondere, aparte amuses. Het nuttigen hiervan was dan ook een feest. Dank je wel voor deze, vooral gezellige, avond.
Groeten, Chris en Francy

Chris Koole en Francy Goedhart - 28-04-2013 - 09:47

Afgelopen zomer hadden wij een BBQ op werk die verzorgd werd door CuliLux. Aangezien ik vegetarisch ben hoopte ik maar dat er wat voor mij zou zijn, maar ik werd aangenaam verrast toen ik zag wat er allemaal voor mij gemaakt was! Heerlijke vleesvervangers met zelfgemaakte sausjes en nog veel meer. Ik heb heerlijk kunnen eten die avond!

Tamara - 16-01-2013 - 20:04


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »