EVEN VOORSTELLEN

Culilux is geboren uit de enorme passie voor (experimenteel)koken. Culilux wordt regelmatig gevraagd ondersteuning te leveren bij promotie activiteiten en om heerlijke en bijzonder mooie schotels of buffetten op te maken voor bedrijfs - of privé partijtjes en braderieën. 

Nagenoeg alle ingrediënten komen uit eigen keuken en worden, indien mogelijk, ter plekke bereid. Hierdoor is altijd sprake van optimaal verse producten welke gretig aftrek vinden onder onze klanten / bezoekers.

Doordat de bereiding in eigen keuken plaatsvindt bevatten onze producten geen of zeer weinig kunstmatige toevoegingen. Bijzondere diëten, bijv. zoutarm, lactosevrij of glutenvrij, kunnen vooraf met ons afgestemd worden om zo goed aan te sluiten bij uw behoefte. De vegetarische klant kan natuurlijk bij ons terecht.
 

Het trio achter Culilux

De eerste collega is duidelijk gespecialiseerd in het maken van o.a. dagverse aardappel, bonen, macaroni – of rundvleessalades. Zij beschikt tevens over een ruime ervaring in de vlees – en vleeswaren bereiding en verwerking (ambachtelijk als supermarktslagerij). Haar creatieve inbreng bij de koud – of warme schotels is verrassend.

De tweede collega is een professionele chef slager die begonnen is in de ambachtelijke slagerij en tegenwoordig actief is in de supermarktslagerij. Of het nu gaat om haar overheerlijke barbecue / gourmet specialiteiten of het eigen recept voor Babi Pangang (wereldberoemd in Zeeland), de kwaliteit en smaak is altijd TOP.

Collega nummer drie, oprichter van Culilux, is gespecialiseerd in de onderdelen groenten en fruit. Hij beschikt over een forse kennis van bijzondere tropische ingrediënten en producten. Het ontwerpen en schrijven van recepten is, door o.a. de aanwezige kennis van veel bereidingstechnieken, zijn taak. Daarnaast is deze collega uitermate thuis in de Japanse keuken en de Sushi bereiding in het bijzonder. De door hem verzorgde kookworkshops zijn een groot succes.
 
Ons grote voorbeeld
Afbeelding invoegen